En asbra låt

av Kim Larsen är med i filmen "Känn ingen sorg" som heter Køb bananer. Den må vara gammal men den har bra drag och glada vibes :)
 

Ett eventuellt slut på kortnovellen "Alexandras hav"

Sista ögonblicket

En gång om året kommer jorden tillbaka till sin ursprungliga plats i sin bana runt solen.

En gång i månaden ser man månen för vad den verkligen är.

En gång om dagen stiger solen upp bakom de gråa bergen, och en gång om kvällen sprider den sitt glitter över havet på andra sidan. Men bara en gång för första gången i historien hade Alex känt sig så tung och så hjälplös. Hennes händer släppte taget om åran och hennes stela vattenfyllda kropp följde sakta med de långsamma undervattensströmmarna ut i den stora atlanten. Livet svek henne och hon var ensam och bortglömd.


DU

Uppe hela natten igen tänkte på dig och alla saker jag vill säga dig morgonstrålarna är redan här hade lika gärna kunnat vara din blick som lyste upp hela himmelen och om jag hade drömt hade det nog varit om dig du leder mina tankar fram i tiden får ingenting gjort men jag kastar med glädje bort allt för jag är hypnotiserad av ditt ljus du klär av mig mer än mina kläder täcker ja jag sitter på ett moln men härifrån kan jag se allting klart måste ha dig nära alltid så snälla kom till mig snart

RSS 2.0