Dä gardän is älajv

En snäcka med vingar av blad

Ett litet hjärta på rumpan! Sött haha

Lite släkt kom förbi när Julia fyllde 18

Bullbak
Morbror, kusinvitamin, och knuttis
Morfar och Lena
Nonni, vår nya familjemedlem
Brian uppfann Spark-boarding

Hannanas, it's ur b-day

En strålande, ung, vacker kvinna- en av mina käraste vänner, har fyllt år. Så hade lite födelsedagspresentverkstad idag!

Tryck på en kopp

Har skapat lite förslag på en "Bunne-kopp" hahaaa. "Vad är Bunne för något?" undrar ni. Det är ett namn (egentligen smeknamn) på en fin person :)
Min personliga favorit är nog den här:
För tanken är så gullig, att den lilla filuren hängt upp sin handduk på en krok med namnskylt, klättrat upp för stegen och sen tagit sig ett dopp i koppen.

Insidan är ibland bara ännu en yta


När man blundar händer det mer än det ser ut

Jag måste kommentera den lite random flugan som ses i tankebubblan/molnet i bilden. Det skulle vara ballt om man sydde upp en sån där fluga man har runt halsen till skjortor, med just den där formen av en insektsfluga. Typ kroppen och vingar i sånt där snobbigt glansigt silke, och ögonen i form av pärlor eller glittriga små bollar (även om det kan låta lite tacky :p) Då blir det en fluga i dubbel bemärkelse :D Så, nu bestämmer jag att det blir sommarens nya trend! Eller...eh..
en

Time flies as I reach for the skies. No one is there so I keep looking elsewhere

Nu var det ett tag sen den här gjordes. Funderade på om jag verkligen skulle lägga upp den här målningen, men jag orkar inte tänka så mycket längre.
Den är målad med blyerts, bläck och målarfärg på syrafritt och perforerat skisspapper.

Bilderna till Synapsis klara...

Fy fan vad slarviga de blev. Men hade bara en ledig dag på mig, så det får duga. Men ser liksom konstant en massa slarvfel som stör mig, får se om jag hinner fixa till dem lite till tills imorrn!
50-tal

60-tal


70-tal




80-tal



90-tal



00-talet



Som sagt, inte några bilder jag är "wow" stolt över... haha. Får se imorrn om de vill ha de eller inte ;)

In and Out and about

Hela den här veckan har jag jobbat heltid kväll/natt på Noors slott samtidigt som jag haft lektioner kl 8 på morgonen. Ryggen värker verkligen av chocken att bära tung disk och springa runt som en dåre för att servera gäster. Sen har jag nog inga fingeravtryck kvar av alla brännskador jag fått av heta tallrikar och köksredskap. Huden liksom lossnar lite och blir hård på fingrarna...(JA, jag älskar att spela martyr) Well well, nu är jag iaf härdad! Jobbade som tur var morgon/lunch i fredags och hade resten av dygnet på mig  att sova ut. Så skönt... fast mitt huvud är fortfarande lite i dimman.
Nu har jag precis skissat klart grunden på lite illustrationer till ett intressant inslag om klädmode genom tiderna, som Jenny har skrivit =) Har tills imorrn på mig att få de klara bara... men NO PRESSURE. Först tänkte jag mig att bilderna skulle bli sådär typiskt design-skiss aktiga med lite kroki-lik stil, men det är sjukt mycket svårare än man tror! I alla fall när man aldrig ritat så förut. Får bli helt vanliga bilder a la amanda-stile helt enkelt, på människor i typiska kläder för den tidsepoken.
Så, nu ska sätta mig ute i den varma solen och måla så att mina fräknar kommer fram! Sen imorgon blir det sista rycket att få klart tidningen tills på måndag! Det ska bli riktigt kul.
Saknar förresten att hänga med en massa bra människor...men vad gör man när tiden inte räcker till?? När jag ser allt kludd i min kalender blir jag rädd för dagsljuset ;o Men så är det helt enkelt.. i alla fall för nu.
Ååååh en sak som hände idag- vi hade helt plötsligt en till hund i huset :P Vi ska kanske ta över en ett-årig ridgeback från en familj som ska flytta utomlands. Men gud vad den låter o.O Söt som tusan är den i alla fall! =)
Kärlek/ Manda

RSS 2.0